dilluns, 26 d’abril del 2010

El Coix , el Cec , el Sord i el Mut .

Una vegada un coix li va dir amb un mut ,  que li digués a un sord , que un cec el vingués a buscar . Artés no és la majoria de municipis de Catalunya i tot i tenint una alta participació i uns resultats contundents com a la majoria de llocs de on hi ha hagut consultes sobiranistes , us tornaré a dir el què ja vaig dir i que s´ ha accentuat amb els resultats d´ ahir diumenge : Les consultes no reflecteixen la realitat de la Societat Catalana , el cens electoral no és real ( aquí també hauríem de veure per què no s´ ha volgut cedir el cens electoral  per part dels organismes oficials ) i en les plataformes d´ organització no hi són representades totes les opcions .
Avui mateix no he escoltat cap frase crítica per part de cap coix , cap mut , cap sord , ni cap cec , en relació a la baixa participació en la tercera onada de consultes ,  a capitals de comarca i de província com a Lleida , ( 8% ) , Girona  i a Reus .
Avui seré més breu i més contundent , i és que en aquest país com el nostre és més important una semifinal de Champions que qualsevol altre cosa : el dia que la mateixa Societat Catalana vulgui el què vulgui , no hi haurà cap partit polític , ni de dreta , ni d´ esquerra , ni blanc , ni negre , que la pugui parar per decidir la seva elecció sobirana . Mentrestant mentre ens anem genoll flexionant davant d´ altres situacions més banals , no cal perdre el temps .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada