divendres, 13 d’abril del 2012

Corre , corre , que ve la Fira .

De res més es va omplir tant la boca l´ oposició municipal , en el seu moment i ara en el govern ,  com fer una crítica absoluta a una gestió anterior que s´ havia enquistat i desdibuixat a còpia d´ agafar vicis i tics de consistoris i de polítics que tenen la majoria absoluta , els quals  es dediquen a fer valer la potestat sobirana del poble per fer-la davallar al final pels interessos que marquen el clientel·lisme i l´ amiguisme molt conreat i gairebé en excés en el cas de CiU .
Si volem ser objectius , i no entrar dintre de l´ endogàmica política , hem de reconèixer que l´ actual consistori , dintre de la seva feblesa política a l´ hora de governar , continua tenint la mateixa delicadesa parasitària a l´ hora de demostrar els seus avenços en política municipal que d´ altres consistoris municipals amb molta més suficiència política per a governar .
Arribar a la setmana santa per veure el poble una mica curiós no ha de ser tasca exclusivament obligada per què la fira s´ acosti , a ningú que visqui a Artés li agrada la deixadesa pel què fa a serveis , almenys que jo pensi i per poc arrelament que hagis lligat .
Per això , i amb una actitud no gens sorprenent , tornem a veure obres , obretes i demés cerimonial , per arribar al cap de setmana de la fira amb un poble d´ allò més acurat , les voreres netes , els marges sense herba i la promesa incomplida de torn que s´ ha acabat per obra de l´ esperit sant .
L´ aurèola de descontent que actualment s´ està generant arrel de població envers polítics no és fictícia , la població palpa el  malbaratament que es fa des de l´ administració d´ uns recursos que van minvant , i que es es deixen escapar per l´ aigüera és simptomàticament palpable . D´ això , que la confiança posada en diversos actors i personatges   per canviar mecanismes recalcitrants del funcionament polític municipal transcrit al funcionament  polític nacional , decaigui en el transcurs de l´ acte i posada en escena .
No cal llegir l´ Informe Sanuy , http://www.alibri.es/informe-sanuy-305613 , per veure que cal començar a canviar moltes coses , començant per nosaltres mateixos , per fer caure el vici , la corruptela , i el condicionament polític al què ens veiem obligats per culpa dels grans pactes entre grans partits .
D´ allò d´ aquesta aigua mai en veuré , aquest actual òrgan municipal de poder ja no ho pot dir , i el què dic no m´ ho invento , només t´has de mirar al mirall per veure que continues estant igual encara que et sembli que siguis diferent . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada